söz vermek

söz vermek kolaydır aslında. önemli olan sözünde durmaktır. verilen sözü tutmaktır. bu durum, insanların etrafına nasıl bir izlenim bıraktığını şekillendirir ve sonuçlandırır.

baştan çıkaran cümleler

- su böreği yaptım canım, yer misin?**

better'in better'i var

pastanin üstündeki çilegi tanimlamakta kullanilabilecek ingilazca söz öbegi.

türkiye'de gaylerin antimilitarist bile olamaması

türkiye koşullarında bir eşcinselin militarist takılması bir çok açıdan çelişkili ve hatta absürttür. bunun aksini iddia edenler ya konuya tam anlamıyla vakıf değillerdir ya da büyüme çağlarında kendilerine enjekte edilen militarist toksinleri henüz vücutlarından atamamışlardır *

ama eşcinsellerden topyekün olarak toplumsal konularda duyarlı davranan bilinçli aktivistlere dönüşmelerini beklemek nafile bir çaba, dayatmak ise kendi içinde çelişkili bir girişim olur. eşcinseller de diğer herkes gibi yetiştiği çevre, aldığı eğitim veya zeka kapasitesi gibi değişik faktörlerin etkisiyle farklı bilinç düzeylerine sahip olacaktır.

kaldıki eşcinselleri tektipleştirmek için tek bir dilek hakkım olsaydı sanırım şansımı antimilitarist olmalarından yana kullanmazdım.

güreş

argo kelimeler

şiveli konuşma

öz ana dilde konuşma şeklidir. insanı sevimli, sempatik, samimi yapan konuşma şeklidir.

seks objesi olarak görülmek istemiyorum

bazı kadınların söylediği "dişiliğimle değil kişiliğimle ön planda olmak istiyorum" sözüne benzer bir beyanattır. tabi sadece kadınlara odaklamamak lazım bu durumu. bunu söyleyen erkekler de vardır ve bence abartılmadığı sürece güzel bir beyanattır.

yayın yasağı

bir nevi "sayım yasağı"dır.
gerçek sayının belirsizleştirilebilmesi için...

cüneyt genç

trabzon maçkalıymış.paylaşımlarına bakılacak olursa memleketini en iyi şekilde temsil ediyor.

knight online

bu oyunun tadını hiçbir mmorpg oyundan alamadım. hala 10 yıl öncesini özlüyorum sözlük. nerede o dostluklar? dolandırıcılarını bile özledim. 2005'ti sanırım md +3 vardı xigenonda ki o zaman süper itemdi. trade dolandırıcılığıyla daha doğrusu ilk tradede alacağım itemi (+6 iron crossbow) görüp ikincisinde +3 bow koymak suretiyle dolandırıldığım zamanı bile özledim:( bundan sonraki pvp versiyonları veya steamko versiyonu hiçbir zaman aynı tadı veremedi vermeyecek. dün yeni açılan sağlam bir pvpye bakayım dedim hemen hemen 500 kişi falan var czde. ne nalet bir yerdir o. hemen vazgeçtim döndüm ellerimi açtım lol'e.